Pokemon, Pokemon Go

Pokémon Go Plus | Twister Ninja unboxaa!Pokémon GO Plus on pieni laite joka mahdollistaa Pokémon GO:n pelaamisen niin ettei sinun tarvitse olla nenä kiinni älypuhelimessasi! Laite yhdistyy älypuhelimeen Bluetoothin avulla, ja ilmoittaa sinulle pelin tapahtumista–kuten Pokémonin ilmestymisen lähellä–välähdellen ja väristen.

Toys’R’Us kilpailun viralliset säännöt – osallistuaksesi kilpailuun tulee sinun hyväksyä seuraavat ehdot:

1. Järjestäjä
Splay Suomi Oy
Perämiehenkatu 12 E 314 C
00150 Helsinki
Yhteistyössä Toys’R’Us kauppojen ja Top Toy:n kanssa

2. Kuka voi osallistua kilpailuun?
Osallistuaksesi kilpailuun tulee sinun olla vähintään 13-vuotias ja asua Suomessa. Top Toy:n, ys’R’Us:n tai Splay Suomi Oy:n työntekijät eivät voi voittaa kilpailua.

3. Kuinka osallistua kilpailuun?
Osallistut kilpailuun katsomalla kaikki viisi ”Twister Ninja unboxaa” -sarjan videota, jotka julkaistaan joulukuussa 2016. Toiseksi sinun tulee huomata välähdys, missä Twister Ninja pitelee Pokémon Go Plus pakkausta ja toista esinettä. Kun olet listannut kaikki viisi esinettä, kirjoita ne jonkin näistä viiden videon kommenttiosioista.

4. Voittaja
Kilpailun voittaja valitaan 3.1.2017.
Voittaja valitaan sattumanvaraisesti ja häneen otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä Youtuben välityksellä. Voittajaan otetaan yhteyttä korkeintaan kolme kertaa, ja mikäli vastausta ei saada 24 tunnin sisällä ensimmäisen viestin lähettämisestä, uusi voittaja valitaan. Splay Suomi pidättää oikeudet julkaista voittajan Splay Suomi Oy:n, Top Toy:n ja Toys’R’Us:n sosiaalisissa medioissa.

5. Palkinto
2 x Pokémon Go Plus, arvo 59.99 €
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, toiseksi tuotteeksi tai muuksi palveluksi. Voittaja maksaa mahdolliset lisäverot.

6. Henkilökohtaisten tietojen käsittely
Top Toy ja Splay Suomi Oy käsittelevät henkilökohtaisia tietojasi Suomen henkilötietolain mukaisesti.

7. Vastuut ja oikeudet
Splay Suomi Oy pidättää oikeudet muuttaa kilpailun ehtoja sekä lopettaa kilpailun ilman ilmoitusta, hylätä käyttäjiä ilman ilmoitusta mikäli kilpailusääntöjen rikkomista epäillään ja hylätä kilpailun osallistujia ilmoittamatta mikäli osallistuminen on laiton, loukkaava tai muuten eettisesti tai moraalisesti sopimaton, tai rikkoo Splay Suomi Oy:n tai Youtuben käytäntöjä.

8. Youtube
Osallistumalla kilpailuun hyväksyt Youtuben käyttöehdot. Youtube ei sponsoroi kilpailua millään tavalla eikä täten ole vastuullinen missään kilpailuun liittyvässä. Kun osallistut kilpailuun, tulee sinun noudattaa Youtuben Community Guidelines: https://www.youtube.com/yt/policyandsafety/ communityguidelines.html

source

Previous Post Next Post

You Might Also Like