Pokemon

Pokemon GO Nederlands – Rhyhorn Community Day Nederland – Dit heb ik nog niet eerder gezien!



De Pokemon GO Nederlands Community heeft gesproken met als resultaat de Rhyhorn Community Day Nederland. De Rhyhorn Community Day introduceert shiny Rhyhorn, shiny Rhydon en shiny Rhyperior. Rhyperior leert bovendien de exclusieve charged move Rock Wrecker. En Rock Wrecker Rhyperior is een zeer sterke Pokemon! En dan was er nog een andere updatea. Dit heb ik nog niet eerder gezien!

Abonneer voor meer: https://goo.gl/pWtLVP
Bekijk mijn vorige Pokemon GO vlog hier: https://youtu.be/z0XLeQuaAME

Volg CrazyCoen op Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/crazycoen
Instagram: https://www.instagram.com/crazycoen
Twitter: https://www.twitter.com/crazycoen
TikTok: https://vm.tiktok.com/9FqUGN/

Muziek:
Vexento – Ivory – https://soundcloud.com/vexento
One Life
Vexento – Ascend – https://soundcloud.com/vexento
Vexento – Capurgana – https://soundcloud.com/vexento

Pokemon Sprites van https://www.furretturret.com/resources

#PokemonGO #PokemonGONederland #PokemonGOCommunityDay #ShinyPokemon #PokemonNederlands #ShinyRhyhorn #ShinyRhyperior #ShinyRhydon #RockWrecker #Nederland #Nederlands

CrazyCoen Pokemon Go Nederlands video’s zijn opgenomen in het Nederlands en gericht op de Nederlandse Pokemon Go speler. CrazyCoen Pokemon GO vlogs laten zien hoe Coen Pokemon GO speelt en Pokemon GO info video’s geven informatie over het spelen van Pokemon GO. CrazyCoen Pokemon Go video’s verschijnen minimaal twee keer per week.

Pokemon GO voor de Android en Apple iPhone is een mobile game geproduceerd door Niantic waarin je met en tegen miljoenen andere trainers over de gehele wereld speelt. Het doel van de app is om zoveel mogelijk Pokemon te vangen, gyms te verslaan en om de beste trainer aller tijden te worden. Pikachu, Blastoise, Charizard, Bulbasaur, Squirtle en vele andere Pokemon maken hun opwachting in Pokemon GO.

source