Pokemon

Pokemon GO Nederlands – Best Buddy Boswandeling – Pokemon GO Vlog



Nu de Abra Community Day er aan komt en het Buddy Up Event in Pokemon GO nog volop aan de gang is, neem ik het er van tijdens een boswandeling. Ik heb nu officieel een best buddy en geniet in deze Pokemon GO Vlog van rustige, uitgestorven natuur zodat ik wel doe aan social distancing en mooie Pokemon GO-plaatjes heb kunnen schieten!

Abonneer voor meer: https://goo.gl/pWtLVP
Bekijk mijn vorige Pokemon GO vlog hier: https://youtu.be/5wJjfrRapew

Volg CrazyCoen op Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/crazycoen
Instagram: https://www.instagram.com/crazycoen
Twitter: https://www.twitter.com/crazycoen
TikTok: https://vm.tiktok.com/9FqUGN/

Muziek:
Vexento – Happiness
Vexento – Sunrise
Allison & Vexento – Banana Breeze

Pokemon Sprites van https://www.furretturret.com/resources

#PokemonGO #PokemonGOBuddy #PokemonGONederland #BestBuddy #Boswandeling #PokemonGONL #PokemonNederlands

CrazyCoen Pokemon Go Nederlands video’s zijn opgenomen in het Nederlands en gericht op de Nederlandse Pokemon Go speler. CrazyCoen Pokemon GO vlogs laten zien hoe Coen Pokemon GO speelt en Pokemon GO info video’s geven informatie over het spelen van Pokemon GO. CrazyCoen Pokemon Go video’s verschijnen minimaal twee keer per week.

Pokemon GO voor de Android en Apple iPhone is een mobile game geproduceerd door Niantic waarin je met en tegen miljoenen andere trainers over de gehele wereld speelt. Het doel van de app is om zoveel mogelijk Pokemon te vangen, gyms te verslaan en om de beste trainer aller tijden te worden. Pikachu, Blastoise, Charizard, Bulbasaur, Squirtle en vele andere Pokemon maken hun opwachting in Pokemon GO.

source