Pokemon Go

Pelataan 4-VUOTIAAN kanssa POKEMON GO!



Mun muut somet ja suosittelema sisältö! 👇
https://linktr.ee/xkippari

Eli tosiaan lähettiin Ellan kanssa “retkelle” pitämään hauskaa, pelaamaan sekä kuvaamaan pogoa. Tässä teille pieni video meidän reissusta. Seuraava video toivottavasti sit vähä pitempi 🙂 Yritän nyt saada näitä vähä aktiivisemmin teille katseltavaksi. Videolta löytyy myös kaverikoodi, jos se ei enään toimi, mulla on kaverilista siinä vaiheessä täynnä. Näytetään koodia taas sit jollain toisella tulevalla videolla! 🙂

Täältä vähä pokemonien nappaamiseen helpottavia vehkeitä, esim 🔋 Virtapankkeja * https://tinyurl.com/3xep65tj

Huom. * – Merkityt Affiliate-linkkejä. Tuette omalla toiminnallanne kanavan toimintaa, jos päätätte klikata/ostaa tuotteen.

Muistakaahan luikauttaa 👍 jos tykkäsitte! Kommenttia myös alas mitä tykkäsitte ✏️ Jakakaa kaverille 🙋🏼‍♂️

Kiitokset videon katsomisesta.

Production Music courtesy of Epidemic Sound: http://www.epidemicsound.com

36 Comments

  1. Kaverikoodi vaihdettu 🙂 40 Ensimmäistä pääs mun kaverilistalle. Ellaa vo lisäillä niin kauan ku pystyy. Jaetaan taas koodia sit jollain toisella videolla!

  2. Toi shiny charmander valorous hero tehtävästä oli kyllä aika kova, itte sain sen erikoisponytan 4* ivllä ja olin muuten mehuissaan.

  3. Kiva että näitä videoita tulee kun tuntu että kukaan ei enää pelaa tätä peliä mutta herätetään pokemon uutena uskoon.
    😊

  4. Ella pistää kyllä lapsi kuumeen kovapäisimmillekkin sinkku miehille. Kiva nähdä että kippari jaksaa vielä hyvinkään poikana päivitellä videoita, jatkappa vielä samaan malliin.

  5. Aah uusi video taas. jee! Oli hauskaa kattoo kun te pelaatte en ehtinyt kattoo tätä kun tää tuli ja en ehtinyt pyytää teitä frendeiks 🙁 no olin lento koneessa silloin.

  6. Onpas hän kasvanut. Muistan kun oli ihan rattaissa vaan kun kuvailit PoGoa 😀 kiva kun oot saanut nyt pelikaverinkin videolle ja uutta pokemon videota on jo odoteltu

  7. Meinas eilen vähän masentaa.. 102kpl houndoreja eikä yhtään shinyä.. poika sai kaks 😅
    Mutta tänään
    Shiny eevee ja shiny poliwir 🎉🎉

Write A Comment