Pokemon Go

Mun GO FEST SHINY saalis? – POKEMON GO



Taas vähä uutta pokemon go videoo teille!

Käy nappaamassa itsellesi Telian liittymä ja saat 50€ Lidl -lahjakortin!:
* https://tinyurl.com/ym9rc867
Tuet samalla kanavan toimintaa jos tilaat itsellesi uuden liittymän!👍

Täältä vähä pokemonien nappaamiseen helpottavia vehkeitä, esim 🔋 Virtapankkeja * https://tinyurl.com/3xep65tj

Huom. * – Merkityt Affiliate-linkkejä. Tuette omalla toiminnallanne kanavan toimintaa, jos päätätte klikata/ostaa tuotteen.

Muistakaahan luikauttaa 👍 jos tykkäsitte! Kommenttia myös alas mitä tykkäsitte ✏️ Jakakaa kaverille 🙋🏼‍♂️

Kiitokset videon katsomisesta.

Production Music courtesy of Epidemic Sound: http://www.epidemicsound.com

19 Comments

  1. Itellä tosta masterball tehtävästä puuttuu enää 41 raidia ja 66 field researchia. Raidit tulee helposti kun käy päivittäin tekemässä ilmaisella passilla yhden.

  2. Mä sain go festin aikana shiny psyduckin barboachin carvanhan horsean shucklen 2 hippopotasta 6 pikachuu wurmplen unownin goomyn orangurun whismurrin miltankin lickitungin roselian bagonin trapinchin 2 remoraidii snoverin wobbufetin toisen shucklen ja toisen horseanki vielä ja cottoneen siinä kaikki mun go festin shinyt

  3. ihan kiva video ja tänään lähdetään käymään avustajan kanssa uimahallissa suonenjoella ja syömässä hampurilaiset ja ranskalaiset ja limu ja hakemaan jotain kapuloita ja huomenna lähdetään avustajan peten kanssa playstation 3 lego lord of the rings ❤😂🎉

  4. Iha nai, alko vähä ittee harmittaa tätä katsoessa, koska pelasin koko eventin ja sain kokonaisuudessaan 3 shinyä (rayqueza, lapras ja shuckle)

  5. Ite sain shinyjä lähinnä community dayna mutta sain kuiteki anorithin, amauran ja 16 charmanderia community dayna, ja sen jälkee sit kaks hoppippia ja geoduden. Myöhemmi sit tuli galarian ponyta ja genesect ja grubbin community dayna 12. Tänää vielä onix.

  6. sain 2 shiny goomyy, shiny skitty, yks 100 iv kyogre joka on nyt primali, shiny bagon, 2 shiny beldumia, ferroseed, 2 shiny lickitungia, yhteesä 5 pickachuu josta yks oli shundo :D, yks hippopotas, 2 hoppipia, yks buizel, yks weedle, yks wurmple, yks sandshrew

  7. Shiny grubbin, sit villi 100 iv grubbin nää oli community dayn saaliit. Shellos (sininen) oliko nyt west versio, tympole, lapras, woobat x 2, pikachu ja oliko yks starly siinä go festin saaliit, sit sain villinä spoinkin shinyna ja munasta tuli ylläri gligar, kaikki nää on semmosia mitä ei vielä ollu, enemmänkin olis voinu tulla.

Write A Comment